NederlandsEnglish


De Berk voor werk

Wij, van De Berk hebben een andere manier van kijken naar werk, naar organisaties en naar elkaar. Deze site weerspiegelt ons gedachtegoed en onze ambitie. 

We willen u iets laten zien over de wijze van ‘samen werken’. Over hoe we verder kijken dan onze neus lang is. Hoe we daadkracht, persoonlijke dienstverlening en passie samenvoegen tot een  unieke mix, die maakt dat werk voor ons een extra dimensie krijgt. Dat kunnen we niet zonder ons hechte team en onze opdrachtgevers. Want dankzij hen kunnen wij invulling geven aan dat wat werk voor ons betekent.

Voor onze medewerkers geldt: “Speel de hoofdrol in je eigen carrière”. Wij, van De Berk vinden het belangrijk dat jou loopbaan vorm en inhoud krijgt zoals jij dat wenst. Als organisatie waarin persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat, betekent het dat jij als medewerker belangrijk voor ons bent. We willen je iets laten zien over onze manier van ‘samen werken’. En hoe jij daar een sleutelrol in kunt spelen.

Opdrachtgevers en werknemers: wellicht hebben jullie nog nooit van De Berk gehoord, of kennen jullie ons al jaren. Jullie maken hoe dan ook, via onze website kennis met een organisatie die niet stil zit en voortdurend zoekt naar mogelijkheden om te innoveren. Maar er gaat natuurlijk niets boven persoonlijk contact! Dus bel ons gerust voor meer informatie, een afspraak of kom langs op ons kantoor.

Dankzij ons hechte team, onze opdrachtgevers én onze medewerkers kunnen wij invulling geven aan dat wat werk voor ons betekent.

De Berk voor Werk APP!

Download de App, klik op dit logo